پیشرفت تکنولوژی و استفاده گسترده از رایانه باعث شده تا امروزه بسیاری از افراد در منزل مشغول به کار باشند که در اصطلاح "دورکاری" گفته میشود. این روش اشتغال بهخصوص از زمان شیوع کروناویروس بیشتر مورداستقبال قرار گرفت. اما براساس مطالعه ای که اخیرا توسط محققان فرانسوی صورت گرفت، دورکاری بر عادات غذایی تاثیر میگذارد و افرادی که بیرون از ادارهها مشغول به کار هستند تمایل بیشتری به تنقلات دارند و وعدههای صرف غذا کوتاهتر است.
در این مطالعه که621 کارمند داوطلب پاسخگویی در مورد عادات تغذیه شدند، 72% اعلام کردند هنگامی که تنها کار میکنند مقدار بیشتری غذا میخورند. 38% نیز حداقل فاصله 20 دقیقه کوتاهتر بین وعدههای غذا را نسبت به زمان حضور در محل کار اعلام کردند. تنوع کمتر ترکیبات غذایی نیز در مورد بیش از 40% آنها وجود داشت.
محققان همچنین دریافتند که تمایل به تنقلات هنگام دورکاری افزایش مییابد و شرکتکنندگان در این طرح هنگام دورکاری 8% بیشتر تمایل به صرف خوراکی بهخصوص شکلات بین وعدههای غذا داشتند.
به گفته محققان لازم است تا توجه بیشتری در مورد ارتباط تغذیه و دورکاری صورت گیرد و توصیههایی در مورد سبک زندگی سالمتر در این زمینه رعایت شود.
مترجم: مریم سادات کاظمی