اخبار نوشیدنی داغ زمینه‌ساز سرطان مری می‌شود جمعه 11 شهریور 1401 ساعت 12:20
نتایج مطالعات حاکی از آن است که مصرف نوشیدنی‌های داغ خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می‌دهد.
بسیاری از افراد تمایل به نوشیدنی‌های داغ دارند اما باید دانست که مصرف چای، قهوه و دیگر نوشیدنی‌های داغ زمینه ابتلا به سرطان مری را افزایش می‌دهد.
محققان دانشگاه کمبریج برای تایید این مسئله اطلاعات ژنتیک بیش از 580 هزار نفر را طی دوره 11 سال در فنلاند و انگلستان بررسی کردند. پس از مطالعه عادات این افراد در مورد مصرف نوشیدنی‌ها مشخص شد که چای و قهوه داغ سه تا چهار برابر خطر ابتلا به سرطان گلو و مری را افزایش می‌دهد. این در حالی‌ است که چنین زمینه خطری با مصرف دمنوش‌های ولرم 2/7است و مسلما در مورد نوشیدنی‌های خنک کمتر خواهدبود.
 این تاثیر ارتباطی با قهوه و مقدار مصرف آن ندارد بلکه سوختگی بافت مجراری گوارش ناشی از گرمای نوشیدنی و در واقع این آسیب حرارتی عامل افزایش این زمینه خطر است.  
مرکز بین‌المللی تحقیقات سرطان در سال 2016 اعلام کرد که نوشیدنی‌‌های با دمای بالاتر از 65 درجه سانتی‌گراد جزء عوامل سرطان‌زا محسوب می‌شوند و در ردیف الکل و سیگار از نظر این آسیب قرار دارند.
مترجم: مریم سادات کاظمی

منبع: Clinical Nutrition  تعداد بازدید : 324 نوشته شده توسط: مریم سادات کاظمی

کلمات کلیدی:  نوشیدنی، سرطان، مری،
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
کرونا با غذا منتقل می شود؟ شنبه 22 آذر 1399 ساعت 0:53
رژیم لاغری دخترانه دوشنبه 4 شهریور 1398 ساعت 13:37
سندروم پیکا چیست شنبه 26 آذر 1401 ساعت 13:25
چگونه لاغر شویم و لاغر بمانیم یکشنبه 9 خرداد 1400 ساعت 15:18

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com