RSS

ویتامین B12 ویتامین B12

ویتامین B12 یا کوبالامین که در کبد ذخیره می شود یک کوفاکتور برای دو کوانزیم است.متیل – کوبالامین انتقال گروه متیل از یک کوفاکتور اسید فولیک برای تشکیل میتیونین را تسریع می کند.
نویسنده:  معصومه سمنانی

خوراک بادمجان و کدو خوراک بادمجان و کدو
سرهای بادمجان و کدو را جدا کنید و آنها را به صورت حلقه حلقه، طوری که انتهای حلقه ها از هم جدا نشوند و شکل بادمجان و کدو حفظ شود ببرید.

نویسنده:  معصومه غفوری

کوکوی ماهی تن کنسرو شده کوکوی ماهی تن کنسرو شده
ماهی تن کنسرو شده (فقط گوشت ماهی) را در ظرف گودی قرار دهید و آن را با چنگال از هم باز کنید. تخم گوجه فرنگی را جدا کنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید.

نویسنده:  معصومه غفوری

کوفته پیازی کوفته پیازی
ک عدد پیاز را رنده کنید، جعفری را ریز و خرد کنید. برنج را با کمی آب و نمک بجوشانید تا نیم پز شود سپس آن را آبکش کنید. 

نویسنده:  معصومه غفوری

ریزمغذیها در نوجوانی و بلوغ ریزمغذیها در نوجوانی و بلوغ
دوره بلوغ با افزایش سرعت رشد جسمی همراه است و به تبع آن نیازهای تغذیه ای ازجمله انرژی، پروتئین، ویتامین ها و املاحافزایش می یابد.

نویسنده:  زهرا عبداللهی

چگونه شکلات درست می کنند چگونه شکلات درست می کنند
برای به دست آوردن شکلات مرغوب، باید برای خشک شدن دانه هفت روز صبر کرد. معمولا دانه ها را در نور خورشید خشک می کنند.

نویسنده:  فاطمه اسفندیاری

بستنی بستنی
در قدیم، مواد تشکیل دهنده بستنی را با هم مخلوط کرده و داخل ظرفی ریخته و آن ظرف را روی مخلوطی از یخ خرد شده و نمک قرار می دادند

نویسنده:  فاطمه اسفندیاری

اسنک اسنک
اسنک به غذایی اطلاق می شود که معمولا به عنوان یکی از وعده های اصلی غذا (صبحانه، ناهار، شام) مصرف نمی شود؛ بلکه میان وعده ای است که موقتا گرسنگی فرد را برطرف می سازد

نویسنده:  فاطمه اسفندیاری

کیک کیک
کیک، یکی از انواع شیرینی هاست که جزو دسته ی غذاهای پخته طبقه بندی می شود. معمولا در تهیه ی کیک ها، آرد ماده اصلی محسوب می شود

نویسنده:  فاطمه اسفندیاری

بیسکوییت بیسکوییت
معمولا بیسکوییت را به دو نوع شور و شیرین تهیه می کنند. همچنین سعی می شود که از انواع مواد مغذی در تهیه ی آنها استفاده گردد. بیسکوییت های شیرین را اغلب به عنوان اسنک میل می کنند

نویسنده:  فاطمه اسفندیاری