RSS

توصیه های تغذیه ای برای کاهش تری گلیسیرید توصیه های تغذیه ای برای کاهش تری گلیسیرید
در انتخاب سبزیجات دریافتی به این نکته توجه کنید که سبزیجات نشاسته ای مثل نخود فرنگی و ذرت را باید محدود کنید. بدن مقادیر مازاد نشاسته را به چربی تبدیل می کند. بنابراین شما می توانید در این نوع گروه غذایی از سبزیجاتی مثل خانواده کلم، قارچ، کلم برگ و سایر سبزیجات غیر نشاسته ای استفاده کنید.

منبع:  www.webmd.com
نویسنده:  زهرا غلامپور ;کارشناس ارشد تغذیه

10 غذای مقابله کننده با سرطان سینه 10 غذای مقابله کننده با سرطان سینه
در مطالعه ای که در سال 2009 در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسید الگوهای غذایی بیش از 3500 زن آسیایی-آمریکایی بررسی شد و محققان دریافتند که مقادیر بالای حبوبات که شامل عدس و لوبیا میشود با ریسک پایینتر ابتلا به سرطان سینه در ارتباط است. عدس سرشار از فولات و فیبرو سایر مواد مغذی است ...

منبع:  www.besthealthmag.ca
نویسنده:  زهرا غلامپور ;کارشناس ارشد تغذیه

فواید و موارد منع مصرف بذر کتان فواید و موارد منع مصرف بذر کتان
مطالعات اخیر نشان داده اند که بذر کتان می‌تواند به‌خوبی میزان کلسترول خون را کاهش دهد و به حفظ و ثابت نگه داشتن سطوح قند خون کمک کند. همچنین این بذر می تواند در کاهش از دست دادن استخوان، بهبود کاهش وزن ، افزایش عملکرد ایمنی و مقابله با سرطان موثر باشد.

منبع:  www.everydayhealth.ccom
نویسنده:  زهرا غلامپور (کارشناس ارشد تغذیه)

همه چیز درباره ی آبهای بطری شده همه چیز درباره ی آبهای بطری شده
آب های بسته بندی شده یا در اصطلاح آب های بطری شده در صنایع معمولا با هدف حفظ بهداشت و سلامت تولید و عرضه می شوند . استفاده از فرآیندهای صنعتی و بسته بندی و عرضه بهداشتی این آب ها می تواند با ایجاد سهولت دسترسی ایمنی آنها را بالا ببرد .به خصوص در شرایطی که امکان دسترسی به منابع مطمئن آب آشامیدنی وجود...

نویسنده:  زیبا کاوه یی متخصص تغذیه و رژیم درمانی

مواد غذایی مناسب در بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا مواد غذایی مناسب در بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا
اولین نکته درمانی که برای درمان سرماخوردگی به ذهن همه ما می رسد رفتن به سراغ مواد غذایی است. مسلما استراحت کافی و جلوگیری از استرس نیاز است، اما مصرف مواد غذایی کافی و لازم در این زمان می تواند به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کرده و از ان طریق در برابری بیماری از شما محافظت کند.

منبع:  webmed
نویسنده:  مریم عمادی، مشاور تغذیه و رژیم درمانی

دال در نان پاکتی دال در نان پاکتی
شاید برای بسیاری تصور استفاده از عدس در غذاهایی غیر از عدس پلو یا آش دشوار باشد، ولی در واقع همین محدودیت هاست که باعث می شود تعداد خوراک ها در برنامه غذایی بسیاری از ایرانی ها تکراری و خسته کننده باشد. این خوراک دال به عنوان یک غذای ساده، اما کامل می تواند برنامه غذایی شما را پربارتر کند، به شرطی ک...

نویسنده:  نازی کاووسی

8 ماده غذایی محافظت کننده در برابر پیری مغز 8 ماده غذایی محافظت کننده در برابر پیری مغز
سلامت مغز دومین جزء مهم در حفظ یک شیوه زندگی سالم به شمار می رود. هنگامی که افراد پیر می شوند ممکن است دچار دامنه ای از اختلالات شناختی شامل کاهش قدرت تفکر تا زوال عقلی و بیماری آلزایمر شود. محققین در مورد اثرات 8 ماده مغذی که می توانند به حفظ سلامت مغزی کمک کنند، توضیح دادند.

منبع:  www.sciencedaily.com
نویسنده:  زهرا غلامپور ;کارشناس ارشد تغذیه

5 غذا و مکمل برای کنترل بهتر آسم 5 غذا و مکمل برای کنترل بهتر آسم
نتایج تازه ‌ترین تحقیق محققان نشان می‌دهد که داشتن یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از انواع ریزمغذی‌ها، می‌تواند بهترین راه برای کنترل بیماری آسم و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن باشد.

منبع:  www.asthma.org.au
نویسنده:  زهرا غلامپور ;کارشناس ارشد تغذیه

باید ها و نبایدهای سندرم پیش از قاعدگی (PMS) باید ها و نبایدهای سندرم پیش از قاعدگی (PMS)
حدود 8 تا 20 درصد زنان علایم متوسط تا شدید را یک یا 2 هفته قبل از آغاز سیکل قاعدگی ماهانه تجربه می کنند. مهمترین این علایم عبارتند از : اختلالات خلقی و افسردگی ، نفخ، تحریک پذیر شدن سینه ها، درد و انقاباضات شکمی

منبع:  webmed
نویسنده:  زهرا غلامپور ;کارشناس ارشد تغذیه

غذاها ی مردانه سلامت بخش غذاها ی مردانه سلامت بخش
گوجه فرنگی که غنی از لیکوپن است بدن را در مقابل برخی سرطان ها محافظت می کند.بعضی مطالعات بیان کرده اند مردانی که بطور منظم سس گوجه فرنگی مصرف می کنند کمتر به سرطان پروستات مبتلا می گردند.

نویسنده:  گردآوری : زهرا غلامپور (کارشناس ارشد تغذیه)

4 ماده غذایی برای کاهش فشار خون 4 ماده غذایی برای کاهش فشار خون
پژوهشگران بر این باورند که استفاده از خوراکی‌های سرشار از نیترات مانند چغندر یا سبزی‌های برگ سبز تیره به‌صورت روزانه می‌تواند کمک زیادی به گشاد شدن عروق و تسهیل گردش خون در رگ‌ها کند.

منبع:  http://www.eatingwell.com/nutrition_health/blood_pressure/4_foods_that_lower_blood_pressure
نویسنده:  زهرا غلامپور کارشناس ارشد تغذیه

پرسش هایی مهم در باره آب ماده مغذی فراموش شده پرسش هایی مهم در باره آب ماده مغذی فراموش شده
از نظر متخصصان این موضوع که نوشیدنی های حاوی کافئین مثل چای ،قهوه و نوشابه های کولا همیشه منجر به دهیدراسیون و کم آبی بدن میشوند درست نیست و مشخص شده افراد سالمی که مقادیر متوسط از کافئین مصرف میکنند نسبت به افرادی که کافئین مصرف نمیکنند ،مقادیر بیشتری از مایعات را از دست نمی دهند.

منبع:  http://www.webmd.com/a-to-z-guides/drinking-enough-water-topic-overview
نویسنده:  زهرا غلامپور کارشناس ارشد تغذیه

آب مایه ی حیات آب مایه ی حیات
آب به‌طور معمول به دلیل تعریق، تنفس، ادرار و مدفوع از بدن خارج می شود. در فصول گرم سال آب بيشتري از طریق تعریق از دست مي‌رود، بنابراین تشنگي زودتر بروز پيدا مي‌كند. بنابراين نوشیدن آب كافی بسیار اهمیت دارد.

نویسنده:  سیده مریم عمادی

سه روش  برای سالم سازی غذاهای تنوری : سه روش برای سالم سازی غذاهای تنوری :
مصرف زیاد گوشت قرمز به شکل کبابی و باربیکیو می‌تواند سبب افزایش میزان اسید‌آمینه‌های هتروسیکلیک شود که مسبب استرس اکسیداتیو هستند و از فاکتورهای افزایش دهنده بیماریهای مزمن از جمله بیماریهای قلبی عروقی و سرطان محسوب می‌شود.

منبع:  : prevention
نویسنده:  ترجمه زهرا غلامپور کارشناس ارشد تغذیه

علائم جسمانی افسردگی را بشناسیم علائم جسمانی افسردگی را بشناسیم
بسیاری از ما افسردگی را نوعی بیماری روحی می دانیم ولی در این اختلال جسم نیز به مانند ذهن و روان ما می تواند درگیر شود و علائمی را بروز دهد که معمولا" برای فرد بسیار آزاردهنده است.

نویسنده:  کوثر خانبابایی کارشناس تغذیه