RSS

چند واقعیت در مورد سالمونلا چند واقعیت در مورد سالمونلا
یکی از ساده‌ترین و مهم‌ترین راه‌ها برای جلوگیری از سالمونلا، شستن دست‌ها است. برای همین همیشه قبل و بعد از دست زدن به گوشت‌های خام، حیوانات خانگی یا گیاهان؛ حتی بعد از شنا کردن، یا قبل از غذا خوردن دست‌هایتان را به‌خوبی بشویید.

نویسنده:  گردآوری : زهرا غلامپور

انواع بیماریهای غذا زاد انواع بیماریهای غذا زاد
بیماریهای غذازاد به طور کلی دو نوع هستند. عفونتهای غذایی (food infections) و مسمومیتهای غذایی (food poisoning). در عفونت غذایی عامل پدیدآورنده عبارت است از میکروارگانیزمها یا سم آنها. میکروار گانیزمها یا سم آنها. میکروارگانیزم ما یا در دستگاه رشد و تکثیر می کنند

نویسنده:  دکتر ابوالقاسم جزایری

چه بیماریهایی از طریق غذا منتقل می شوند چه بیماریهایی از طریق غذا منتقل می شوند
آلودگی و فساد مواد غذایی می تواند مشکلات زیادی برای انسان به وجود آورد. اگر مواد غذایی، مخصوصا غذاهای پخته خوب نگهداری نشوند، می توانند موجب مسمومیت غذایی شوند. از علایم مسمومست غذایی می توان به استفراغ و اسهال اشاره کرد.

نویسنده:  زهرا عبئاللهی

آلرژی غذایی آلرژی غذایی
بیماران معمولا نه به یک غذا بلکه به چند نوع غذا آلرژی دارند و هر نوع غذا هم می تواند چندین ماده حساسیت زا یا آلرژن در خود داشته باشد

نویسنده:  دکتر مسعود کیمیاگر

مراقبتهای تغذیه ای در بیماری فنیل کتونوری مراقبتهای تغذیه ای در بیماری فنیل کتونوری
فنیل کتونوری یا PKV نوعی اختلال متابولیک ارثی است که در آن، به علت کمبود آنزیم «فنیل آلانین کربوکسیلاز»، اسید آمینه فنیل آلانین به تیروزین تبدیل نمی شود

نویسنده:  فرید نوبخت حقیقی