RSS

7 غذای سالم که به اشتباه  دور ریخته می شوند 7 غذای سالم که به اشتباه دور ریخته می شوند
بعضی از بخش‌های میوه‌ها و سبزیجات به‌عنوان مواد زاید و دورریختنی شناخته می‌شوند، اما تا حالا فکر کرده‌اید که شاید این مواد هم مفید باشند؟! واقعیت این است که وقتی این مواد را دور می‌ریزید، مزایای تغذیه‌ای جدی و مهمی را از دست می‌دهید!

نویسنده:  مترجم : زهرا غلامپور

عسل : فواید و کاربردها در پزشکی عسل : فواید و کاربردها در پزشکی
باید به این نکته توجه داشت که عسل نوعی قند است و باید در حد متعادل مصرف شود. انجمن قلب آمریکا به زنان و مردان توصیه میکند که به ترتیب بیش از 100 و 150 کالری در روز از قندهای اضافه شده استفاده نکنند. که این مقدار تقریبا برابر 2 قاشق غذاخوری در روز برای زنان و 3 قاشق غذاخوری برای مردان می باشد.

نویسنده:  مترجم : زهرا غلامپور

چند غذایی که خواب را مختل می کنند چند غذایی که خواب را مختل می کنند
امروزه اکثر انسان‌ها می‌دانند که مثلا نوشیدن قهوه اسپرسو در ساعت 4 عصر یا خوردن بیش از حد دسرهای شیرین، باعث بیداری طولانی می‌شود؛ اما احتمالا نمی‌دانند که خوردن بعضی از غذاها، که اتفاقا بخشی از رژیم غذایی سالم هستند، می‌توانند روی خواب شبانه تاثیر منفی بگذارند. بنابراین در ادامه به غذاهایی اشاره می...

منبع:  Reference: www.prevention.com
نویسنده:  مترجم : زهرا غلامپور ( کارشناس ارشد تغذیه)

5 غذایی که منجر به التهاب می شوند 5 غذایی که منجر به التهاب می شوند
یکی از تحقیقات اخیر دانشگاه کارولینای جنوبی نشان می‌دهد کسانی که غذاهای تحریک‌کننده التهاب مثل غذاهای پُر چرب و قندی می‌خورند، در معرض این خطر قرار دارند که زودتر از افرادی بمیرند که بیشتر از میوه‌ها و سبزیجات استفاده می‌کنند.

منبع:  www.prevention.com
نویسنده:  مترجم:زهرا غلامپور کارشناس ارشد تغذیه

اسفناج، این برگ پهن پرفایده اسفناج، این برگ پهن پرفایده
اسفناج حاوی ویتامین ها و املاح ضروری بوده و از نظر تغذیه ای ارزش غذایی بالایی دارد. از طرفی این گیاه با داشتن فیبر بالا، کالری کم و میزان بالایی از آنتی اکسیدان ها جز مواد غذایی مفید برای انواع رژیم های غذایی شناخته شده است.

نویسنده:  سیده مریم عمادی

10 غذای مقابله کننده با سرطان سینه 10 غذای مقابله کننده با سرطان سینه
در مطالعه ای که در سال 2009 در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسید الگوهای غذایی بیش از 3500 زن آسیایی-آمریکایی بررسی شد و محققان دریافتند که مقادیر بالای حبوبات که شامل عدس و لوبیا میشود با ریسک پایینتر ابتلا به سرطان سینه در ارتباط است. عدس سرشار از فولات و فیبرو سایر مواد مغذی است ...

منبع:  www.besthealthmag.ca
نویسنده:  زهرا غلامپور ;کارشناس ارشد تغذیه

فواید و موارد منع مصرف بذر کتان فواید و موارد منع مصرف بذر کتان
مطالعات اخیر نشان داده اند که بذر کتان می‌تواند به‌خوبی میزان کلسترول خون را کاهش دهد و به حفظ و ثابت نگه داشتن سطوح قند خون کمک کند. همچنین این بذر می تواند در کاهش از دست دادن استخوان، بهبود کاهش وزن ، افزایش عملکرد ایمنی و مقابله با سرطان موثر باشد.

منبع:  www.everydayhealth.ccom
نویسنده:  زهرا غلامپور (کارشناس ارشد تغذیه)

همه چیز درباره ی آبهای بطری شده همه چیز درباره ی آبهای بطری شده
آب های بسته بندی شده یا در اصطلاح آب های بطری شده در صنایع معمولا با هدف حفظ بهداشت و سلامت تولید و عرضه می شوند . استفاده از فرآیندهای صنعتی و بسته بندی و عرضه بهداشتی این آب ها می تواند با ایجاد سهولت دسترسی ایمنی آنها را بالا ببرد .به خصوص در شرایطی که امکان دسترسی به منابع مطمئن آب آشامیدنی وجود...

نویسنده:  زیبا کاوه یی متخصص تغذیه و رژیم درمانی

دال در نان پاکتی دال در نان پاکتی
شاید برای بسیاری تصور استفاده از عدس در غذاهایی غیر از عدس پلو یا آش دشوار باشد، ولی در واقع همین محدودیت هاست که باعث می شود تعداد خوراک ها در برنامه غذایی بسیاری از ایرانی ها تکراری و خسته کننده باشد. این خوراک دال به عنوان یک غذای ساده، اما کامل می تواند برنامه غذایی شما را پربارتر کند، به شرطی ک...

نویسنده:  نازی کاووسی

آب مایه ی حیات آب مایه ی حیات
آب به‌طور معمول به دلیل تعریق، تنفس، ادرار و مدفوع از بدن خارج می شود. در فصول گرم سال آب بيشتري از طریق تعریق از دست مي‌رود، بنابراین تشنگي زودتر بروز پيدا مي‌كند. بنابراين نوشیدن آب كافی بسیار اهمیت دارد.

نویسنده:  سیده مریم عمادی

سه روش  برای سالم سازی غذاهای تنوری : سه روش برای سالم سازی غذاهای تنوری :
مصرف زیاد گوشت قرمز به شکل کبابی و باربیکیو می‌تواند سبب افزایش میزان اسید‌آمینه‌های هتروسیکلیک شود که مسبب استرس اکسیداتیو هستند و از فاکتورهای افزایش دهنده بیماریهای مزمن از جمله بیماریهای قلبی عروقی و سرطان محسوب می‌شود.

منبع:  : prevention
نویسنده:  ترجمه زهرا غلامپور کارشناس ارشد تغذیه

فتو چینی با سبزیجات فتو چینی با سبزیجات
استفاده از انواع پاستا و ماکارونی مخصوصا سبوس دار در انواع رژیم های لاغری توصیه شده ، البته به میزان حساب شده ! چون دارای مواد لازم برای بدن و سیر کنندگی بالا میباشند .

سوپ نعنا و نخود فرنگی ( کم کالری) سوپ نعنا و نخود فرنگی ( کم کالری)
برای شروع یک وعده ی غذایی این سوپ فوق العاده سالم را امتحان کنید. یکی از ویژگی های این سوپ کم کالری و در عین حال سرشار از مواد مغذی بودن آن است.
سوپ نعنا و نخود فرنگی را بسته با ذائقه ی خود سرد یا گرم می توانید میل کنید.

نویسنده:  نازی کاووسی

بیسکوییت رژیمی جو بیسکوییت رژیمی جو
اگر شما هم از آن دسته افرادید که مجبورید غذا‌ها و نوشابه‌های رژیمی استفاده کنید، آموزش طبخ بیسکویت رژیمی بیش از هر کسی دیگر به کار شما می‌آید. طرز تهیه آن را در ادامه مطلب فرابگیرید.

نویسنده:  نازی کاووسی

روغن زیتون ، مراقب طبیعی استخوانها روغن زیتون ، مراقب طبیعی استخوانها
شواهدی وجود دارد که پلی فنول های روغن زیتون سبب کاهش تحلیل و شکستگی استخوان می شود. فنولیک تیروزول و هیدروکسی تیروزول از مهمترین ترکیبات فنولیک در روغن زیتون بکر ( تصفیه نشده ) می باشند که در مطالعات مختلف سبب افزایش شکل دهی استخوان در موشها شده اند.

نویسنده:  ندا عزالدین متخصص تغذیه و رژیم درمانی