آجیل و دیابتخلاصه : آجیل راهی عالی برای دریافت ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی ضروری برای سلامتی است. آجیل حاوی سطوح بالایی از ویتامین E، منیزیم و پتاسیم است. این مواد مغذی می توانند به مدیریت دیابت کمک کنند.
|
ذائقه سازی در کودکیخلاصه : از آنجا که تعادل غذایی و گنجاندن انواع خوراکیهای سالم در تغذیه کودک نقش مهمی در رشد و تکامل وی دارد، این نکته باید از سنین پایین آغاز شود. |
فقر غذایی کودکان، بحران تغذیه در دوران کودکیخلاصه :
یونیسف در سال 2022 گزارشی در خصوص فقر غذایی کودکان در جهان منتشر کرده است. هدف این گزارش این است که زنگ خطر را در مورد بحران فقر غذایی کودکان به صدا درآورد - وضعیتی که در آن کودکان خردسال با حداقل تعداد گروه های غذایی مورد نیاز در دوران کودکی تغذیه نمی شوند.
|
به مناسبت روزجهانی غذا 2022 هیچ کس نباید گرسنه بماندخلاصه :
براساس گزارش FAO ، چشم انداز ریشه کنی گرسنگی تا سال 2030 مطابق با سند SDG نه تنها دور از انتظار است بلکه روند گرسنگی در جهان رو به افزایش است.
|
تکه ی فراموش شده از پازل شبکه های بهداشتی درمانی کشورخلاصه : متأسفانه يكي از اجزاي مراقبتهاي بهداشتي اوليه، عرضه غذا و تغذيه مناسب به عنوان يک قطعه از پازل شبكه هاي بهداشتي درماني اجرايي نشده است تا متوليان سلامت وجود و عرضه غذا را در منطقه مورد پايش قراردهند. |
«اتلاف و دورریز غذا را متوقف کنیم. برای مردم! برای زمین!»خلاصه :
به مناسبت 7 مهر (29 سپتامبر)، روز جهانی آگاهی از اتلاف و دورریز غذا
در این مقاله قصد داریم چند نکته کلیدی در رابطه با این مسأله به نقل از FAO بیان کنیم تا در راستای افزایش آگاهی عموم مردم قدمی برداشته باشیم و شما را کمی نسبت به این موضوع حساستر کنیم.
|
اهمیت برنامه شیر مدارس در افزایش فرهنگ مصرف شیر و لبنیاتخلاصه : توجه جهانی به کودکان و اهمیت آنان برای ساخت جامعه ای پویا و اینکه همه کودکان حق دارند از تغذیه خوب، محیط مناسب و مراقبت های بهداشتی اساسی برخوردار باشند تا در برابر انواع بیماری ها محافظت شده و از رشد و تکامل جسمی و فکری مناسب بهره مند شوند، باعث گردیده است که اکثر کشورها نسبت به راهکارهای بهبود وضع تغذیه ای کودکان جامعه، توجه خاصی داشته باشند. |
غذاها و شرایطی که منجر به نوسانات قند خون می شوند خلاصه : کسانی که به دیابت به خصوص دیابت نوع 2 مبتلا هستند به خوبی می دانند که بعضی شرایط و غذاها می توانند بر سطح قند خون اثرات مثبت یا منفی بگذارند. در این مقاله به برخی از این موارد اشاره می کنیم |
تغذیه و سلامت در بحران سیلخلاصه : شاید مهمترین بخش این شرایط آن است که مسئولین به این باور و تصمیم برسند که برای تامین سلامت تغذیه ای در مناطق بحران زده متخصصین این امر که متخصصین غذا و تغذیه هستند - به خصوص آنهایی که تخصص علمی خود را در زمینه تغذیه در بحران اخذ کرده اند- می بایست در شبکه امداد رسانی به صورت ثابت حضور داشته باشند تا در صورت لزوم از خدمات تخصصی آنها استفاده شود.
|
چرا سلامت خاک برای زندگی مهم است؟خلاصه : ارزیابی اهمیت عملکردهای مختلف خاک دشوار است، زیرا همه آنها تا حدی برای رفاه ما حیاتی هستند. با این حال، کارکرد حمایت از غذا و کشاورزی در سرتاسر جهان برای حفظ و پیشرفت زندگی بشر در این کره خاکی اساسی است. |
ایمنی مواد غذایی، آلودگی غذا ، تهدید سلامت خلاصه : بشر از دیر باز با بیماری هایی مواجه بود ه است که از طریق غذا و مواد غذایی دربدن ایجاد می شده اند. به این گروه ؛ بیماری های ناشی از غذا گفته می شودکه شامل بیماری هایی هستند که ماهیت عفونی یا (سمی) توکسیک دارند و توسط عواملی که از طریق غذا وارد بدن می شوند ایجاد می گردند. |
رژیم غذایی در ام اسخلاصه :
افراد مبتلا به ام اس به یک رژیم غذایی متعادل، کم چربی و پر فیبر نیاز دارند. مصرف چربی های مناسب ، سبزی و میوه به مقدار کافی و مصرف مقادیر کافی آب و مایعات به کنترل بیماری کمک می کند.
|
آیا فقر غذایی می تواند منجر به چاقی شود؟خلاصه :
ناامنی غذایی با چاقی در سایر سنین می تواند مرتبط باشد که علل مختلفی برای این پدیده مطرح است. اینکه ناامنی غذایی و چاقی می تواند همزمان وجود داشته باشد لزوماً به این معنی نیست که ناامنی غذایی می تواند با چاقی رابطه علت و معلولی داشته باشد. هم ناامنی غذایی و هم چاقی می توانند پیامدهای مستقل درآمد کم باشند.
|
آیا ایلان ماسک میتواند مشکل گرسنگی جهانی را حل کند؟خلاصه : تا زمانی که ارادهای جدی در میان رهبران جهان برای حل چنین مشکلاتی وجود نداشته باشد، کمکهای غذایی صرفا در حد مسکنهای موقتی عمل خواهند کرد. |
تأثیر تهاجم روسیه به اوکراین بر امنیت غذایی جهانخلاصه :
تأثیر تهاجم روسیه به اوکراین بر امنیت غذایی جهان
تهاجم روسیه به اوکراین ضمن آسیب به زندگی، معیشت و اقتصاد مردم اوکراین، تلفات چشمگیری بر اقتصاد جهان وارد کرده است و بخش عظیمی از جمعیت جهان، به ویژه در کشورهای در حال توسعه در معرض خطر فزایندهای قرار گرفتهاند. طبق گزارش سازمان ملل، این بحران باعث ایجاد یک "طوفان کامل" از اختلالات در بازارهای جهانی غذا، انرژی و مالی شده است که زندگی و معیشت میلیاردها نفر در سراسر جهان را تهدید میکند. و این علاوه بر چالشهای جهانی دیگری مانند ویروس کووید ـ 19 و تغییرات آب و هوایی است که در طی سالیان اخیر همه جهان را تحتالشعاع خود قرار داده است.
|
دور باطل قیمتگذاری دستوری غذا!خلاصه : دنیای واقعی بر اساس منطق اقتصادی عمل میکند و کاری به نیت سیاستگذاران ندارد. دخالت در بازارها هرگز راه به جایی نمیبرد. تجربۀ بسیاری از کشورهای توسعه یافته نشان میدهد که برای ارتقاء امنیت غذایی هیچ راهی سریعتر و بهتر از فراهمسازی بازار رقابتی و تجارت آزاد غذا نیست. |
تغذیه و روزه داری در شرایط کرونا و واکسیناسیونخلاصه :
در پاسخ به ابهامات احتمالی در خصوص همزمانی شیوع کووید-19 با ایام روزه داری باید گفت، براساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت هیچ مطالعه ای مبنی بر افزایش خطر ابتلا به بیماری کووید -19 در دوران روزه داری دیده نشده است.
|
تغذیه در رمضان ماه میهمانی خداخلاصه : از زمان سحر تا افطار در یک فاصله طولانی، فعالیت سیستم گوارشی کم می شود و با فرا رسیدن زمان افطار، تغییراتی در بدن به وجود می آید که باید با کمک تغذیه آن را به درستی تنظیم کرد. |
چالش های استراتژی ملی غذایی در بریتانیا خلاصه :
دستیابی به اهداف استراتژی غذایی بریتانیا مستلزم اختصاص 3 میلیارد پوند مالیات بر شکر و نمک برای بهبود رژیم غذایی مردم بریتانیا است.
|
تغذیه سفر در نوروز کروناییخلاصه : این روزها با کاهش موارد ابتلا به کرونا امکان بیشتری برای سفر ایجاد شده است . اما موارد بهداشتی در تهیه و مصرف غذا در این دوره در کنار پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کرونا می بایست با دقت بیشتری رعلیت شوند. |